Reel udskydelse af frist for slutafregning

Indberetning for slutafregning er på nuværende tidspunkt torsdag den 30. september 2021. Fristen gælder slutafregning for kompensation for:

  1. Faste omkostninger modtaget for perioden 9. marts til 8. juni/juli 2020
  2. Tabt omsætning modtaget for perioden 9. marts til 31. august 2020
  3. Lønkompensation modtaget for perioden 9. marts til 29. august 2020

Overskrides fristen

Erhvervsstyrelsen har i en ny meddelelse oplyst, hvad der sker, hvis virksomheden ikke indberetter sin slutafregning inden den 30. september 2021.

Du vil i de tilfælde automatisk modtage et brev i virksomhedens e-boks med besked om, at du skal indberette inden for 30 dage efter fristen. Fristen er således reelt udskudt til den 30. oktober 2021.

Vi opfordrer kraftigt til, at du ikke benytter den udskudte frist til at udskyde slutafregningen, og du bør derfor hurtigst muligt slutafregne for den kompensation, du modtog i foråret 2020.

Slutafregning foretages via dette link.

Yderligere udskydelse i særlige tilfælde

Har du efter den nye frist stadig ikke mulighed for slutafregning, kan du anmode om yderligere 30 dage til at foretage slutafregningen. Det forudsætter dog, at du har været ramt af udefrakommende forhold, du ikke selv har haft kontrol over eller har væsentlige aktiviteter i udlandet.

Uanset fristen er det stadig vigtigt at slutafregne for modtaget kompensation, da hele kompensationsbeløbet vil blive krævet tilbage, hvis du ikke slutafregner.

Afdragsordning

Hvis slutafregningen viser, at du skal skal betale dele af eller hele kompensationen tilbage, er der mulighed for afdragsordning, hvis beløbet overstiger kr. 10.000.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte din revisor, hvis du har spørgsmål. Du finder vores mailadresser her, eller du kan ringe til kontoret på telefon 49 21 06 07.