Stillingsopslag: Revisor med solid erfaring (4-dages arbejdsuge)

Har du min. 4-5 års erfaring med revision og regnskabsudarbejdelse? Har du lyst til at være en del af et nærværende revisionsfirma med gode karrieremuligheder? Aaen & Co. tilbyder et fleksibelt arbejdsliv med 32 timers arbejdsuge over 4 dage.

Aaen & Co. søger dig, som er godt på vej i din karriere. Har du en målsætning om at komme videre, understøtter vi også gerne det – herunder eventuelt et ”praktisk delforløb”.

Dit arbejde vil primært bestå i revision, regnskabsudarbejdelse samt skatteopgørelse, men for den rette kandidat rummer ansættelsen også mulighed for en bred vifte af ad hoc-opgaver. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje og vil også indgå i løsningen af opgaver på andre kunder.

Du skal som minimum have erfaring med disse typer af opgaver:

  • Selvstændig planlægning og gennemførelse af diverse revisionsopgaver
  • Solid erfaring med regnskabsassistance i form af regnskabsudarbejdelse og skatteopgørelser for både selskaber og private
  • Løbende rådgivning af kundeportefølje, herunder håndtering af ad hoc-opgaver.

Hele organisationen er drevet af høj faglighed. Vi har en proaktiv og løsningsorienteret indstilling til kundesager. Vi pakker ikke tingene ind i lange forklaringer, men tilstræber at være direkte, åbne og tilgængelige for at sikre størst mulig værdi for vores kunder.

Vi forventer derfor, at du:

  • er drevet af høj faglighed og har en løsningsorienteret indstilling til kundesager
  • er en værdsat sparringspartner, da det er naturligt for dig at møde kunderne i øjenhøjde
  • finder stor arbejdstilfredshed i at have tæt kontakt med forskellige kunder
  • er en ambitiøs teamplayer, der har det godt med at bygge gode relationer til både kolleger og kunder, så Aaen & Co. kan blive ved med at være et nærværende revisorfirma.

Fleksibelt arbejdsliv

Du kommer til at arbejde på toppen af Nordsjælland – i hjertet af Helsingør – med 49 dedikerede kolleger.

Hos Aaen & Co. ønsker vi at skabe fremtidens arbejdsplads. Du bliver derfor en del af et uformelt miljø, hvor der er god balance mellem arbejds- og privatliv. Vi tilbyder medarbejderne 32 timers arbejdsuge med fuld løn og mulighed for hjemmearbejdsdage. Det nye initiativ hedder 32:4, da de 32 timer ligger på de første 4 ugedage. 4-dages arbejdsuge er et tilbud om at gøre arbejdslivet mindre stresset og mere fleksibelt for medarbejdere, der f.eks. har mindre børn.

Er 32 timer for lidt for dig, har du rig mulighed for at give den en skalle. Det har vi nemlig også brug for. Vi tilbyder mere i lønningsposen og gode udviklingsmuligheder for alle.

Vi tilbyder sundhedsforsikring, massageordning, daglig morgenmad og frokostordning samt gode personalearrangementer.

Læs mere om 4-dages arbejdsuge her

Om Aaen & Co.

Aaen & Co. blev stiftet i 1999 og er i dag et af Nordsjællands største statsautoriserede revisorfirmaer. Aaen & Co. rådgiver de fleste typer af kunder i hele Hovedstadsregionen. 

Vores kunder er en god blanding af ejerledere selskaber, fonde og foreninger, samt private erhvervsdrivende. Virksomheden ejes af 5 meget erfarne og kompetente partnere, der alle har fokus på at møde og servicere vores kunder med nærhed. 

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om stillingen, kan du ringe til Søren Appelrod på tlf. 4921 0607. Send din ansøgning og CV på sa@aaenco.dk.