Stillinger hos Aaen & Co.

Her kan du se ledige stillinger hos Aaen & Co.

Aktuelt stillingsopslag: Aaen & Co. søger revisor (4-dages arbejdsuge)

Aaen & Co. blev stiftet i 1999 og er i dag et af Nordsjællands største statsautoriserede revisorfirmaer. Aaen & Co. rådgiver de fleste typer af kunder i hele Hovedstadsregionen. 

Vores kunder er en god blanding af ejerledere selskaber, fonde og foreninger, samt private erhvervsdrivende. Virksomheden ejes af 5 meget erfarne og kompetente partnere, der alle har fokus på at møde og servicere vores kunder med nærhed. 

Hos Aaen & Co. ønsker vi at skabe fremtidens arbejdsplads. Vi har et uformelt miljø, hvor der er god balance mellem arbejds- og privatliv. Vi tilbyder medarbejderne 32 timers arbejdsuge med fuld løn og mulighed for hjemmearbejdsdage. Vores 4-dages arbejdsuge er en vision om at gøre arbejdslivet mindre stresset og mere fleksibelt for medarbejdere, der f.eks. har mindre børn.

Vi tilbyder sundhedsforsikring, massageordning, daglig morgenmad og frokostordning samt gode personalearrangementer til vores ansatte

Læs mere om 4-dages arbejdsuge her

Kontakt os

Ønsker du at søge uopfordret, kan du ringe til Søren Appelrod på tlf. 4921 0607. Send din ansøgning og CV på sa@aaenco.dk.