Stillingsopslag

Drømmer du om 4-dages arbejdsuge? Vi søger revisorer

Har du erfaring med revision og regnskabsudarbejdelse? Har du lyst til at være en del af et nærværende revisorfirma? Og lyder en 4-dages arbejdsuge attraktiv? Så har vi brug for dig.

Vi søger lige nu flere engagerede kolleger – gerne på forskellige erfaringsniveauer. Er du ny i branchen, eller er du kommet langt i din karriere – måske endda på vej til at blive autoriseret revisor – har vi plads til dig.

Vi brænder for at skabe større værdi for virksomheder ved at være direkte, åbne og tilgængelige. Vi mangler dig, som er …

  • drevet af høj faglighed og har en løsningsorienteret indstilling til kundesager. 
  • en værdsat sparringspartner, da det er naturligt for dig at møde kunderne i øjenhøjde. 
  • klar til at få ansvaret for din egen kundeportefølje og finder stor arbejdstilfredshed i at have tæt kontakt med forskellige kunder.
  • en ambitiøs teamplayer, der har det godt med at bygge gode relationer til både kolleger og kunder, så vi kan blive ved med at være et nærværende revisorfirma.

Det bliver dine ansvarsområder og opgaver
Som revisor vil en del af dit arbejde bestå i revision, regnskabsudarbejdelse samt skatteopgørelse herunder:

  • planlægning og gennemførelse af diverse revisionsopgaver
  • regnskabsassistance i form af regnskabsudarbejdelse, budgettering og økonomirapportering
  • skatteopgørelser, skatteplanlægning samt skattemæssig rådgivning
  • løbende rådgivning af kundeportefølje, herunder håndtering af ad hoc-opgaver.

Arbejd KUN 4 dage om ugen – og gå på weekend om torsdagen

Du kommer til at arbejde i vores flotte kontormiljø i Helsingør med 45 dedikerede kolleger.  

Hos os bliver du en del af et uformelt miljø, hvor der god balance mellem arbejds- og privatliv. Vi går nemlig på weekend om torsdagen. Du får en 4-dages arbejdsuge på 32 timer med mulighed for 1-2 hjemmearbejdsdage om ugen. Vi har pr. 1. juli 2022 tilbudt alle medarbejdere 4-dages arbejdsuge uden lønnedgang og med en arbejdsmængde svarende til 32 timer. 

Vi tilbyder desuden sundhedsforsikring, massageordning, daglig morgenmad og frokostordning samt gode personalearrangementer.

Vil du arbejde sammen med os?

Vi er i positiv udvikling, og vi håber derfor, at du bliver en del af teamet snarest. Send derfor dit CV samt en motiveret ansøgning til Søren Appelrod på sa@aaenco.dk snarest muligt eller ring på tlf. 4921 0607 for at høre nærmere.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Nordsjællands største statsautoriserede revisorfirmaer 
Aaen & Co. rådgiver de fleste typer af kunder i hele Hovedstadsregionen. Vores kunder er en god blanding af ejerledere selskaber, fonde og foreninger, samt private erhvervsdrivende. Virksomheden ejes af 5 yderst erfarne og kompetente partnere, der alle har fokus på at møde og servicere vores kunder med nærhed.