Erfaren revisor søges til revisorfirma i positiv udvikling

Har du erfaring med revision og regnskabsudarbejdelse, og har du lyst til at være en del af et professionelt revisorfirma, hvor vi prioriterer et godt og tæt samarbejde med kunderne? Så har vi brug for dig!

Hos Aaen & Co. søger vi lige nu en engageret kollega, der med sin store ekspertise inden for revision, regnskab og skat kan gøre en forskel med rådgivning af kunder i form af små og mellemstore virksomheder.

Vi skaber større værdi for virksomheder ved at være direkte, åbne og tilgængelige

Som revisor vil en del af dit arbejde bestå i revision, regnskabsudarbejdelse samt skatteopgørelser. Du er drevet af høj faglighed og har en løsningsorienteret indstilling til kundesager. Du er en værdsat sparringspartner, da det er naturligt for dig at møde kunderne i øjenhøjde. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, og det er derfor vigtigt, at du finder stor arbejdstilfredshed i at have tæt kontakt med forskellige kunder.

Dine ansvarsområder og opgaver:

  • planlægning og gennemførelse af diverse revisionsopgaver
  • regnskabsassistance i form af regnskabsudarbejdelse, budgettering og økonomirapportering
  • skatteopgørelser, skatteplanlægning samt skattemæssig rådgivning
  • løbende rådgivning af kundeportefølje, herunder håndtering af ad hoc-opgaver.

Vi leder efter en ambitiøs teamplayer, der har det godt med at bygge gode relationer til både kollegaer og kunder. På den måde kan vi blive ved med at være et nærværende revisorfirma.

Vi er et af Nordsjællands største statsautoriserede revisorfirmaer – vil du være med?

Når du arbejder hos Aaen & Co., kan du se frem til en spændende hverdag i en proaktiv virksomhed, der siden 1999 har haft en ambition om at gøre tingene anderledes end andre revisorfirmaer. Du bliver samtidig en del af et uformelt miljø, hvor der god balance mellem arbejds- og privatliv. Du kommer til at arbejde i vores flotte kontormiljø i Helsingør med 47 dedikerede kollegaer. Vi tilbyder desuden sundhedsforsikring, massageordning, daglig morgenmad og frokostordning samt gode personalearrangementer.

Vi mangler dig, hvis du:

  • har minimum fem års erfaring med selvstændig varetagelse af kundeportefølje
  • arbejder struktureret og har øje for såvel helheden som detaljen
  • er serviceminded og har stærke sociale kompetencer
  • trives med at arbejde i et dynamisk miljø

Vil du arbejde sammen med os?

Vi er i positiv udvikling, og vi håber derfor, at du bliver en del af teamet snarest. Send derfor dit CV samt en motiveret ansøgning til Søren Appelrod på sa@aaenco.dk snarest muligt eller ring på tlf. 4921 0607 for at høre nærmere.

Vi glæder os til at høre fra dig!